Skip to main content
Over Ons

Uw manège en handelsstal sinds 2002

Onze Professionals

Uitbaters en team

Het hart van deze paardenhandelsstal is de gepassioneerde en toegewijde gemeenschap van eigenaren, trainers en verzorgers. Deze mensen delen een grenzeloze liefde voor paarden en begrijpen de unieke persoonlijkheden en behoeften van elk dier. Ze werken samen om ervoor te zorgen dat elk paard hier de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Serge De Vrindt

Zaakvoerder/Ruiter

Aerjen De Vrindt

Zoon/Ruiter
Wat ons onderscheidt

Waar Elegantie & Passie samenkomen

Verscholen tussen weelderige groene velden

Bij aankomst op deze betoverende locatie word je begroet door de karakteristieke geur van vers hooi vermengd met de aardse aroma's van de stal. Het geluid van zachte gehinnik en het ritmische getrappel van hoeven vullen de lucht, terwijl paarden nieuwsgierig hun hoofden uit hun boxen steken om bezoekers te begroeten. De paardenhandelsstal ademt leven en kracht, maar ook een diepe verbondenheid tussen mens en dier.

Paardenhandelsstal voor instructeurs

De paardenhandelsstal is niet alleen een plek waar paarden worden verzorgd en getraind, maar ook waar de kunst van het paardrijden wordt geleerd en gedeeld. Er zijn ervaren instructeurs die hun kennis en vaardigheden delen met rijders van alle niveaus, van beginners tot ervaren ruiters. Hier worden vriendschappen gesmeed en levenslange herinneringen gecreëerd tijdens gezamenlijke ritten door de omliggende natuur.